Geld winnen met spelletjes Speeljegek.be

Disclaimer...
Begin pagina Help Taal keuze Linkpartners Contact
Help Menu
Disclaimer Speeljegek.be

Speeljegek.be heeft o.a. als doel het promoten van de welbekende Zigiz.com games middels het affiliate programma GameRabbit. We bieden dus niet zelf de online spellen aan. We kunnen dus niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van de spelletjes, afhandeling van uitbetalingen enz. Tevens hebben we geen enkele zeggenschap over de inhoud of andere kenmerken van de zigiz games en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Dit wil echter niet zeggen dat we niet bereid zijn uw eventuele vragen te beantwoorden. Immers we promoten al jaren de spelletjes en zijn aardig op de hoogte van het "hoe en waarom".

De gebruikte afbeeldingen komen o.a. van het genoemde webmaster programma. en vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden.

De gebruikte teksten zijn gebaseerd op de inhoud van zigiz.

Afbeeldingen in de layout (pinguins) bevatten een licentie middels stockxpert.com en vallen ook onder de bescherming van het auteursrecht.

© speeljegek.be - Disclaimer