Geld winnen met spelletjes Speeljegek.be

Het Zigiz game "Jewel Mine" is eenvoudig om te spelen, maar wel erg spannend. Hoe ver kom jij...?
Begin pagina Help Taal keuze Linkpartners Contact
Spel Uitleg Jewel Mine
Speel Jewel Mine

Doel
Speel zoveel mogelijk juwelen weg door setjes van 3 of meer naast elkaar liggende juwelen van dezelfde kleur te maken.

Werking
Het speelveld bestaat uit 10 rijen met 10 juwelen per rij. Deze juwelen hebben verschillende kleuren die willekeurig over het hele speelveld zijn verspreid. Op dit speelveld staan de eerste 100 van de in totaal 244 juwelen. De overige 144 juwelen verschijnen gedurende het spel. De frequentie waarmee dit gebeurt is volledig afhankelijk van het verloop van het spel.

Door op naast of boven elkaar liggende juwelen te klikken kun je deze van plaats verwisselen. Juwelen kunnen alleen verwisseld worden indien setjes van 3 of meer naast of boven elkaar liggende juwelen ontstaan.
Spelletje Jewel mine
Let op! Juwelen met dezelfde kleur kunnen niet gewisseld worden met elkaar. Het wegspelen van zoveel mogelijk juwelen in één keer levert extra bonus punten op. Wanneer je tijdens het spel bewust of onbewust dynamiet staven laat vallen, heeft dit als gevolg dat de omringende juwelen worden vernietigd. Deze tellen dan niet mee in de totaal score. Het ontploffen van dynamiet staven hoeft echter niet nadelig te zijn.

Met een juweel kunnen met 1 actie zowel horizontaal als verticaal setjes van 3 of meer worden weggespeeld. Hierbij wordt altijd het totaal van de aantal juwelen geteld, wat weer extra punten oplevert.

In het spel zit een bijzondere juweel. Met dit juweel kan een setje worden gemaakt met juwelen van elke willekeurige kleur. Het gebruiken van deze speciale juweel levert ook nog eens bonus punten op. indien door het koppelen van het bijzondere juweel zowel horizontaal als verticaal één of meerdere setjes met ieder een andere kleur ontstaan, dan zullen van beiden kleuren de setjes weggespeeld worden.

Als je geen setjes van minnimaal 3 meer kan vinden, kan je gebruik maken van de hint en/of de shuffle knop. Hiervoor worden wel punten in mindering gebracht.

Het spel is uitgespeeld wanneer de juwelen op zijn of als er geen setjes meer gemaakt kunnen worden.

>>Speel Jewel Mine

Multiplayer Games
Speel Bingo

Bingo

Speel Bingo tegen andere spelers en win tot wel 200 euro per maand. Je kan ook kiezen uit andere spellen.

Online Gokkasten
Holdtimer
Holdtimer
Classic
Classic
Sterling
Sterling
Supertron
Supertron
Wild Mystery
Wild Mystery
Twintimer
Twintimer
Steptimer
Steptimer
Random Runner
Random Runner
Hot Shot
Hot Shot
Keno
Keno
Top Shot
Top Shot
Reel Cash
Reel Cash
Lotus Slots
Lotus Slots
Mad Timer
Mad Timer
Club Gold
Club Gold
Crazy Reels
Crazy Reels
Supaflush Supaflush
Uitleg Spelletjes