Geld winnen met spelletjes Speeljegek.be

Het spelletje "Fishin" staat helemaal in het teken van vele visjes in diverse aquariums...
Begin pagina Help Taal keuze Linkpartners Contact
Spel Uitleg Fishin
Speel Fish-inn

Doel
Verover de aquaria van de gele visjes en dobbel je weg naar het bovenste aquarium.

Werking
Met de oranje vissen verover je de aquaria van de gele vissen. Dit doe je door te dobbelen. Wanneer je alle gele vissen uit een aquarium hebt weggespeeld, nemen jouw overgebleven oranje vissen dit aquarium over. Je kiest een aquarium door op een oranje pijl te klikken die verschijnt als je met de cursor over een van je eigen aquaria (met oranje vissen) gaat. Op het speelveld dat vervolgens verschijnt, is te zien met hoeveel oranje vissen je welk aantal gele vissen uitdaagt. Op deze kaart speel je ook het dobbelspel.

Het spel is afgelopen wanneer je het bovenste aquarium hebt overgenomen, of wanneer je geen visjes meer hebt.

Het dobbelen
Als je een aquarium hebt gekozen verschijnt het speelveld en werpen de gele vissen met de witte dobbelstenen. De gele vissen werpen altijd met twee dobbelstenen, tenzij er slechts één geel visje in het aquarium zit; dan wordt met één dobbelsteen geworpen.

Kies het aantal dobbelstenen waarmee je gaat werpen. Als je meer dan twee visjes hebt, kan je werpen met twee of drie dobbelstenen. Heb je twee visjes in het aquarium zitten, dan heb je de keuze uit één of twee dobbelstenen. Wanneer er één visje in het aquarium zit, kan je enkel met één dobbelsteen werpen.

Jouw worp en die van de gele vissen worden met elkaar vergeleken. Eerst wordt jouw hoogste dobbelsteen met de hoogste dobbelsteen van de gele vissen vergeleken. Als het aantal ogen van jouw dobbelsteen hoger is, speel je één geel visje weg uit het betreffende aquarium. Maar als de dobbelsteen van de de gele vissen een gelijk aantal ogen heeft of hoger, dan verlies jij een visje.

Als zowel jij als de gele vissen met meer dan één dobbelsteen hebben geworpen, worden ook de op-een-na hoogste dobbelstenen vergeleken en wordt het proces zoals hierboven beschreven herhaald.

NB: Alle dobbelstenen van een worp worden met elkaar vergeleken. Als één van beide partijen dus met meer dobbelstenen gooit, wordt een dobbelsteen van de ene partij vergeleken met twee (of drie) dobbelstenen van de andere partij. Dit betekent dus dat je met één dobbelsteen, meerdere dobbelstenen kan wegspelen. Aangezien het aantal dobbelstenen staat voor het aantal vissen, betekent dit dat je dus ook altijd dat aantal vissen kan verliezen. Dit geldt zowel voor jou als voor de gele vissen.

fish-inn-uitleg

1: Visje tegenspeler
2: Worp tegenspeler
3: Joker dobbelstenen
4: Worp speler
5: Visje speler
6: Werp knoppen

Voorbeeld spelsituatie: In bovenstaande spelsituatie hebben de gele vissen een 3 en een 1 geworpen (zie plaatje 1). De speler kiest om met drie dobbelstenen te werpen. De uitkomst van zijn worp is 5,5,1. De hoogste dobbelstenen worden eerst met elkaar vergeleken (zie plaatje 2). Omdat de 5 van de oranje vissen hoger is dan de 3 van de gele vissen, verliezen de gele vissen één visje. Omdat de tweede 5 van de oranje vissen ook hoger is dan de 1 van de gele vissen, verliest geel wederom één visje. In totaal heeft de geel na deze worp 2 visjes verloren.

Tip: Hoe meer dobbelstenen je werpt, hoe groter de kans op een overwinning. Maar…, hoe meer dobbelstenen je rolt, hoe meer vissen je ook kunt verliezen!

Fish inn extra opties
Joker Dobbelsteen Vis verdubbelaar Bonusster

Joker dobbelsteen
Bij aanvang van het spel heb je de beschikking over vijf joker dobbelstenen. Deze zie je rechts op de speelkaart. Deze dobbelstenen hebben een waarde van zes en je kan ze inzetten bij het starten van een worp. Als je dat doet, is je hoogste steen dus een zes. Vervolgens klik je op werp om de resterende dobbelstenen te gooien. In het spel zijn er twee extra joker dobbelstenen te verdienen.

Visjesverdubbelaar
In het spel zit een visjesverdubbelaar (zie plaatje). Als je een aquarium overneemt waar deze special op zit, verdubbelt het aantal visjes in dat aquarium.

Bonusster
Wanneer je “for Real” speelt kun je door voldoende bonussterren te verzamelen het bonusspel spelen. Daar kun je extra credits mee winnen.

Punten
Het wegspelen van een geel visje levert 5 punten op. Het overnemen van een aquarium levert 25 punten op. Wanneer je alle aquaria op een rij hebt overgenomen, ontvangt je bonuspunten. Dit aantal punten verschilt per rij:

1e rij: 50 punten
2de rij: 100 punten
3de rij: 150 punten
4de rij: 250 punten

Als je het bovenste aquarium bereikt, ontvang je vijf punten voor alle goudvisjes die nog in het spel zitten.

>>Speel Fish-inn

Multiplayer Games
Speel Bingo

Bingo

Speel Bingo tegen andere spelers en win tot wel 200 euro per maand. Je kan ook kiezen uit andere spellen.

Online Gokkasten
Holdtimer
Holdtimer
Classic
Classic
Sterling
Sterling
Supertron
Supertron
Wild Mystery
Wild Mystery
Twintimer
Twintimer
Steptimer
Steptimer
Random Runner
Random Runner
Hot Shot
Hot Shot
Keno
Keno
Top Shot
Top Shot
Reel Cash
Reel Cash
Lotus Slots
Lotus Slots
Mad Timer
Mad Timer
Club Gold
Club Gold
Crazy Reels
Crazy Reels
Supaflush Supaflush
Uitleg Spelletjes