Geld winnen met spelletjes Speeljegek.be

Het Zizig spelletje "Marble Magic" is makkelijk, spannend en erg leuk. Zelfs in de Fun modus.
Begin pagina Help Taal keuze Linkpartners Contact
Spel Uitleg Marble Magic
Speel Marble Magic

Doel
Speel alle knikkers weg en maak daarbij zo groot mogelijke combinaties.

Werking
Het Marble Magic spel bevat in totaal 191 knikkers. 120 knikkers vormen het speelveld. Deze knikkers hebben verschillende kleuren die willekeurig over het speelveld zijn verspreid. Met de shooter,die om het speelveld bewogen kan worden, kun je ballen afschieten op het speelveld.

In het midden van het speelveld bevindt zich een grote knikker. De kleine knikkers liggen in ringen om de grote knikker heen. Het is de bedoeling om hier een opening in te schieten. De shooter bevat 2 knikkers .Het is de bedoeling om met de eerste knikker te schieten tegen 2 of meer aaneengesloten knikkers van dezelfde kleur. Wanneer je raak schiet verdwijnen deze knikkers en de knikker waarmee je schiet (samen vormen ze dan een kleurveld). De tweede knikker in de shooter geeft aan welke kleur zal volgen, dit is handig om de juiste tactiek te bepalen.

Marble Magic

Als het niet mogelijk is een kleurveld te maken zit er niets anders op dan de knikker op een andere kleur, of op 1 knikker met dezelfde kleur te schieten. Als je 3 keer hebt gemist worden automatisch 6 knikkers in het speelveld geschoten en verandert de grote knikker van kleur.

Wanneer je de grote knikker rechtstreeks raakt met een knikker van dezelfde kleur krijg je 10,20,30,40,50,60,70,80,90 of 100 bonuspunten. Bovendien worden alle knikkers in het speelveld met dezelfde kleur beschouwd als één keer weggespeeld, waardoor er extra punten worden behaald (zie puntentelling). Steeds zul je zelf moeten bepalen wat de beste tactiek is. Deze tactiek moet er toe leiden dat de kleurvelden die geraakt worden uit zoveel mogelijk knikkers bestaan, dit levert de meeste punten op.

Wanneer je tijdends het spel een bom raakt, of als er een bom in je shooter zit, heeft dit als gevolg dat er knikkers door de bom verwoest worden. Deze knikkers tellen niet mee in je totaalscore. De knikkers die niet verwoest worden maar als gevolg van de ontploffing verdwijnen tellen wel mee in je score. Deze knikkers zijn één punt per stuk waard. Daardoor hoeft het ontploffen van een bom niet altijd nadelig te zijn.

Het spel is voorbij als alle knikkers (71 stuks) uit de ring zijn weggespeeld, of als de rij knikkers te dik is geworden en buiten de grens (de zwarte zeshoek om het speelveld) valt.

Puntentelling:

*kleurveld met 3 knikkers=10 punten
*kleurveld met 4 knikkers=20 punten
*kleurveld met 5 knikkers=30 punten
*kleurveld met 6 knikkers=40 punten
*kleurveld met 7 knikkers=50 punten
*kleurveld met 8 knikkers=60 punten
*kleurveld met 9 knikkers=80 punten
*kleurveld met 10 knikkers=100 punten

>> Speel Marble Magic

Multiplayer Games
Speel Bingo

Bingo

Speel Bingo tegen andere spelers en win tot wel 200 euro per maand. Je kan ook kiezen uit andere spellen.

Online Gokkasten
Holdtimer
Holdtimer
Classic
Classic
Sterling
Sterling
Supertron
Supertron
Wild Mystery
Wild Mystery
Twintimer
Twintimer
Steptimer
Steptimer
Random Runner
Random Runner
Hot Shot
Hot Shot
Keno
Keno
Top Shot
Top Shot
Reel Cash
Reel Cash
Lotus Slots
Lotus Slots
Mad Timer
Mad Timer
Club Gold
Club Gold
Crazy Reels
Crazy Reels
Supaflush Supaflush
Uitleg Spelletjes