Geld winnen met spelletjes Speeljegek.be

"Mixer Elixer" is wederom een soort kleuren sorteer spelletje van Zigiz, maar wel met unieke spel elementen.
Begin pagina Help Taal keuze Linkpartners Contact
Spel Uitleg Mixer Elixer
Speel Mixer Elixer

Doel
Scoor zo veel mogelijk punten door het speelveld te vullen met elixerflesjes die dezelfde vorm en/of kleur hebben.

Werking
Plaats bij de eerste zet een flesje naast de magische bol. Wanneer je het eerste flesje geplaatst hebt, dan kun je de rest van het bord gaan opvullen met elixerflesje die bij elkaar passen door vorm en/of kleur. Onderin het scherm zie je een lopende band met de flesjes die je bij de volgende beurten kan plaatsen.

mixer elixer uitleg

Comboscore:
Wanneer je een combinatie van kleur en/of vorm maakt, dan zal je de combometer links van het scherm zien stijgen. Hoe meer combo’s je maakt, des te meer punten je krijgt. Voor elke combinatie van vorm of kleur die je maakt krijg je 1 punt.

combo score

Wanneer je een flesje plaatst krijgt deze punten voor zowel kleur als vorm. De vorm en kleur zijn allebei 1 punt waard. Wanneer je een flesje tussen twee andere flesjes met dezelfde vorm plaatst krijg je 2 punten voor vorm en 1 punt voor kleur. Wanneer je een flesje tussen drie flesjes met dezelfde vorm plaatst krijg je 3 punten voor vorm. Hetzelfde geldt voor de kleur.

mixer elixer

Tijdens het spel is het mogelijk dat je nog meer magische bollen krijgt op je lopende band. Deze kunnen overal op het bord geplaatst worden, als het maar naast een geplaatst flesje is. Deze magische bol telt mee voor zowel vorm als kleur.

magische bol

Speel je een rij of kolom vol, dan krijg je 2 punten voor elk flesje in die rij of kolom.

Extra punten:
In het spel bevindt zich een bonusteller. Aan het begin van het spel is de bonusteller 250 punten waard. Bij elke zet die je maakt gaat er 10 punten van de bonusteller af. Het is de bedoeling om in zo weinig mogelijk beurten een flesje op de bonusteller te plaatsen: dit levert veel extra punten op!

extra punten

Wanneer je het flesje niet kan plaatsen, dan kun je tot 4 maal toe het flesje in de prullenbak links onder het scherm weggooien. Deze gaat automatisch open wanneer het flesje niet geplaatst kan worden. Wanneer je na de 4de keer nog geen flesje kan plaatsen, dan is het spel afgelopen.

Bonusspel
Wanneer je “for Fun/for Real” speelt kun je door voldoende bonussterren te verzamelen het bonusspel spelen. Hiermee kun je extra credits winnen.

>>Speel Mixer Elixer

Multiplayer Games
Speel Bingo

Bingo

Speel Bingo tegen andere spelers en win tot wel 200 euro per maand. Je kan ook kiezen uit andere spellen.

Online Gokkasten
Holdtimer
Holdtimer
Classic
Classic
Sterling
Sterling
Supertron
Supertron
Wild Mystery
Wild Mystery
Twintimer
Twintimer
Steptimer
Steptimer
Random Runner
Random Runner
Hot Shot
Hot Shot
Keno
Keno
Top Shot
Top Shot
Reel Cash
Reel Cash
Lotus Slots
Lotus Slots
Mad Timer
Mad Timer
Club Gold
Club Gold
Crazy Reels
Crazy Reels
Supaflush Supaflush
Uitleg Spelletjes